Sisteme de supraveghere video

Rolul sistemelor de supraveghere video este de monitorizare a punctelor vulnerabile a unei cladiri si de a inregistra si stoca toate evenimentele.

Instalarea unor sisteme de supraveghere video este cea mai buna alegere in cazul in care se doreste monitorizarea locuintei si familiei sau a intregii companii.

De ce este necesar un sistem de supraveghere video?

Din ce in ce mai multe persoane apeleaza la servicii de instalare camere de supraveghere datorita cerintelor sporite de securitate si nevoia de a usura munca angajatilor insarcinati cu securitatea.Atat firmele cat si persoanele fizice
aleg sa isi instaleze camera de supraveghere video, deoarece astfel isi pot monitoriza locuinta/sediul de la distanta (de pe telefon,tableta,laptop ).

Cum te putem ajuta

Scopul nostru e de a crea un sistem de supraveghere usor de utilizat,fiabil, dar care poate fi extins cu usurinta pentru a se adapta schimbarilor viitoare

Consultanta

Instalare

Service

Mentenanta

Datorita experientei acumulate de-a lungul anilor , oferim un grad inalt de calitate , rapiditate , ergonomie in domeniul sistemelor de supraveghere si siguranta.
Orice instalare a oricarui system de supraveghere video , alarma sau control acces necesita o inspectie preliminara a unei persoane din cadrul firmei noastre pentru a va face o oferta cat mai convenabila
si cu echipamentul adecvat necesitatilor dumneavoastra.
Functionarea cu streaming video de tip smartphone pare a fi o caracteristica preferata de familiile si proprietarii de afaceri mici din doua motive foarte diferite:
Membrii familiei apreciaza aspectele extra non-securitate legate de acest serviciu, cum ar fi vizualizarea videoclipurilor live ale copiilor care sosesc acasa sau verificarea animalelor de companie lasate singure.
De aceea atunci cand calatoresc , capacitatea de a verifica lucrurile ii face sa se simta mult mai aproape de casa.

Pentru ca sistemul de securitate este prima linie de protectie pentru afacerea ta , Security One ofera support tehnic si interventie tehnica rapida. Pentru a pastra sistemele in stare de functionare corecta ,
oferim anual de testare , inspectii si servicii de mentenanta.
Prioritatea pentru service : Pentru clienti care au in derulare contracte de mentenanta se asigura prioritate pentru reparatiile realizate in service.
Reparatii in regim de urgenta : In cazul constatarii unei defectiuni a componentelor de secutitate , operatiunile de reparative sau inlocuire vor fi efectuate in regim de urgenta.
Garantam tratarea cu prioritate a defectiunilor sistemelor de securitate ce nu permit functionarea optima.

Contacteaza-ne acum

[contact-form-7 id=”717″]