Sisteme de alarmare la efractie

Rolul sistemelor antiefractie este de protectie prin preventie a punctelor vulnerabile a unei cladiri avertizand asupra patrunderii in spatiul supravegheat a persoanelor nedorite.

Instalarea acestor sisteme de alarma este cea mai buna alegere in cazul in care se doreste protectia si siguranta anumitor bunuri , a locuintei si familiei sau a intregii companii.

Untitled-1

De ce este necesar un sistem de alarma?

Instalarea unui sistem de alarma impotriva efractiei este una din cele mai importante decizii pentru paza obiectivului , bunurilor si valorilor , adaugand un plus de liniste beneficiarilor si avand un puternic efect de descurajare a infractorilor.
Sistemele antiefractie pot avertiza proprietarul si firma de monitorizare atunci cand cineva incearca sa patrunda prin efractie in spatiul protejat.
Pe langa rolul de protectie active, un sistem de alarma are si un puternic efect de descurajare a infractorilor. Doar simpla prezenta la vedere a unui sistem de alarma are darul de a-l face sip e cel mai indraznet infractor sa se gandeasca de doua ori inainte de a patrunde intr-un spatiu monitorizat.

Cum te putem ajuta

Scopul nostru e de a crea un sistem de securitate usor de utilizat, care sa dureze in timp , dar care poate fi extins cu usurinta pentru a se adapta schimbarilor viitoare

Consultanta

Instalare

Service

Mentenanta

Pentru ca sistemul de securitate este prima linie de protectie pentru afacerea ta , Security One ofera support tehnic si interventie tehnica rapida. Pentru a pastra sistemele in stare de functionare corecta ,
oferim anual de testare , inspectii si servicii de mentenanta.
Prioritatea pentru service : Pentru clienti care au in derulare contracte de mentenanta se asigura prioritate pentru reparatiile realizate in service.
Reparatii in regim de urgenta : In cazul constatarii unei defectiuni a componentelor de secutitate , operatiunile de reparative sau inlocuire vor fi efectuate in regim de urgenta.
Garantam tratarea cu prioritate a defectiunilor sistemelor de securitate ce nu permit functionarea optima.

Contacteaza-ne acum

[contact-form-7 id=”717″]