Despre noi

2017

SECURITY ONE WAS FOUNDED

Security One s-a nascut din dorinta de a raspunde unei cereri insuficient satisfacute pe piata de securitate din Romania: servicii de calitate, pliate pe nevoile clientului, la preturi corecte.
Filosofia de business a companiei noastre se bazeaza pe 3 concepte fundamentale : Profesionalismul , flexibilitatea si responsabilitatea.
Suntem constienti de faptul ca pe zi ce trece consumatorul este tot mai informat si mai sofisticat.
De aceea directiile prioritare ale activitatii noastre sunt : ridicarea standardelor profesionale , diversificarea si rafinarea serviciilor oferite , precum si anticiparea nevoilor clientilor.

Intr-o lume ideala, am fi inutili,dar din pacate nu traim intr-o astfel de lume de aceea noi in viata de zi cu zi ne ocupam cu protectia si supravegherea a tot ceea ce conteaza mai mult pentru tine.

De ce noi ?

Datorita experientei acumulate de-a lungul a peste 12 ani in domeniul sistemelor de securitate , oferim un grad inalt de calitate , rapiditate , ergonomie in domeniul sistemelor de supraveghere si siguranta.
Orice instalare a oricarui sistem de supraveghere video , alarma sau control acces necesita o inspectie preliminara a unei persoane din cadrul firmei noastre pentru a va face o oferta cat mai convenabila
si cu echipamentul adecvat necesitatilor dumneavoastra.

Principiile de business ale companiei

Profesionalism
Flexibilitate
Responsabilitate
Experienta

Contacteaza-ne acum